image

image
image
image

image

Fumatul si ceaiul verde

 

Foarte multi oameni sunt constienti de pericolele fumatului. Pentru cei care nu au de gand sa renunte la fumat, datorita faptului ca beneficiaza de o anumita satisfatie datorita acestui viciu, exista o cale de a anula efectele nocive ale fumatului.

Cercetarile stiintifice confirma faptul ca fumatorii care consuma ceai verde prezinta un risc redus de a fi afectati de cancer comparativ cu cei care nu consuma ceai. Polifenolii din ceaiul verde au proporietati anticancerigene puternice. Renuntarea la fumat este evident cea mai buna optiune pentru a reduce riscurile. Pentru cei care renunta la fumat, respiratia devine mai usoara, starea pielii si a unghiilor devine mai buna.

Nu este deloc o exagerare in a spune ca unul din doi fumatori vor muri mai repede datorita acestui viciu. In anumite circumstante s-ar putea spune ca nu exista alimente sau bauturi care sa anihileze complet atacul radicalilor liberi asupra organismului. Pentru cei care doresc o sanatate mai buna, chiar si in conditiile in care fumeaza, exista un companion excelent si anume ceaiul verde.

Consumul de ceai verde poate sa reduca efectele negative ale fumatului. Consumat cu regularitate, ceaiul verde produce antioxidanti puternici care vor reduce semnificativ riscul de contacta anumite boli degenerative.

De ce ceaiul verde are mai multi antioxidanti decat ceaiul negru
10 lucruri uimitoare despre ceai
Detoxificare organism cu ceai de plante

 

 
 
image